Σχετικά με εμάς

Raptor

Raptor

W.A 01

O Raptor γεννήθηκε το 1989 στα Χάνια. Από μικρός του άρεσε να πετάει πέτρες κ να πουλαει μεταχειρισμένους βόλους στους περαστικούς στον Πλατανιά. Φήμες θέλουν να προσπάθησε να πουλήσει κ την γιαγιά του. Πλέον έχει στήσει τουριστικές επιχειρήσεις. (μάλλον ξέπλυμα κάνει)

Archangel

Archangel

W.A 02

Ο Archangel γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Απο μικρός έτρωγε λουκουμάδες (μέχρι και τώρα φυσικά γιαυτο και επελεξε τον ρολο του sniper που τον χανεις που τον βρίσκεις πίσω απο ενα βράχο - θάμνο καμπερωμένος να μασουλάει..

Dark angel

Dark angel

W.A 03

Γεννήθηκε 1982 στα Χανιά από μικρός έπαιζε με τους φίλους του ( G.I.JO ) μέχρι που το 2013 ανακαλύπτει το Airsoft και επιτέλους το παιδικό του όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Gypas

Gypas

W.A 04

Δεν ξέρει κανένας που γεννήθηκε και πότε..Ενας θρύλος κρύβεται πίσω απο αυτό το όνομα. Ο μόνος που με την μύτη του εχει καταφέρει διπλό silent kill χωρίς να χρειαστεί μαχαιράκι.Ακομα κατάφερε ενω είχαμε ξεμείνει απο τρόφιμα στο Αφγανιστάν με 15 δολλάρια να φέρει 15 σουβλάκια...The man and the legend

Irish

Irish

W.A 05

Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα γνωστος και ως ΤΟΝΑΡΑΣ είναι ο τύπος που δε θα πάρει ποτέ ασύρματο και προτιμάει στο πεδίο να σε παίρνει τηλέφωνο για να σε ρωτήσει που θα πάει την πυρηνική κεφαλή..υπερ-ατού έχει το πως ξεφυτρώνει απο τους θάμνους και αρχίζει να τρεχει σαν πιγκουίνος.

Ηικο

Ηικο

W.A 06

Γεννήθηκε στα Χανιά.Φήμες λένε οτι ο Hiko μπορεί να πει 2 προτάσεις την ώρα. Η πολυλογία του τσακίζει κόκκαλα.Τριτοξάδερφος του Αβερελ..

Anoxlisi

Anoxlisi

W.A 07

Γεννήθηκε το 1973. Ο κυνηγός είναι πίσω με άγριες διαθέσεις. Λέγεται ότι μπορεί να μυρίσει τον αντίπαλο του από το μισό χιλιόμετρο. Σήμα κατατεθέν ο τρόπος που κινείται μέσα στο πεδίο σαν άγριο ζώο μπερδεύοντας τους εχθρούς του. Let the hunt begin!

Lorax

Lorax

W.A 08

Γεννημένος στα Χανιά το 1993 μισός σουηδός μισός κρητικός.Σαν τη μπουγάτσα με τυρί ενα πράμα.. όταν ήταν μικρός ο εξάδελφος του Raptor τον είχε για κινούμενο στόχο πετώντας του μεταχειρισμένους βόλους... τώρα πλέον ασχολείτε με τα γραφιστικά που βλέπετε και με λίγο airsoft....

Οι War Archangels είναι μια ομάδα αεροσφαίρισης που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Ξεκίνησε σαν ένα φευγαλέο όνειρο που όμως έγινε πραγματικότητα. Με καπετάνιο τις αξίες κ τα ιδανικά μας θέλουμε με έργα κ όχι με λόγια να συνδράμουμε στην αναβάθμισης της αεροσφαίρισης στα Χάνια κ όχι μονό. οι αξίες της ομάδας μας είναι και τα θεμέλια μας.
Όλα αρχίζουν από την ατομική υπευθυνότητα που οδηγεί μέσω της ευγένειας, της πειθαρχίας, της καλοσύνης και κυρίως του σεβασμού στην αρμονική συμβίωση των μελλών μας.
Το άλλο μεγάλο βήμα αφορά την ελευθερία, την τιμιότητα και τη δικαιοσύνη που οδηγούν στην ειρηνική συνύπαρξη και αποφυγή δημιουργίας εντάσεων και σημαντικότερα ιντριγκων.
Στην συνέχεια πιστεύουμε στην συνεργασία με αξίες όπως η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, ο διάλογος, η ανεκτικότητα, βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών ατόμων σε μια ομάδα.
Τέλος έχουμε πίστη στην ανθρωπιά, με αξίες όπως η κατανόηση και η γενναιοδωρία που είναι οι βάσεις για τη φιλία και την αγάπη.
Θα χαρούμε όλοι μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συνδράμετε ενεργά στην προσπάθεια που κάνουμε

Ο Kωδικας ιδεολογίας των War Archangels:

-Τιμιότητα και Δικαιοσύνη

-Κουράγιο και Ανδρεία
-Καλοσύνη και Ευγένεια

-Σεβασμός
-Ευθύτητα και Ειλικρίνεια
-Τιμή

-Αφοσίωση
Η αεροσφαίριση πάνω απ’όλα βασίζετε στην ψυχοσύνθεση του κάθε μέλους και ιδιαίτερα στην έννοια του σεβασμού, της τιμιότητας και προπαντός της ευγενούς άμιλλας. Η αεροσφαίριση δεν είναι τρόπος ή μέσω για να αποδείξουμε τον ανδρισμό και τις μαχητικές μας ικανότητες.
Δεν γίνετε να είναι τρόπος επίλυσης προσωπικών διαφορών και δυσφήμισης άλλων μελών.
Γενικά και πάνω απ’όλα η αεροσφαίριση δεν επιτρέπεται να γίνεται όπλο στα χέρια επιτήδειων και να χρησιμοποιείται για να διχάσει την ευρύτερη κοινότητα και να δημιουργήσει ίντριγκες και κλίκες.
Η διατήρηση της αεροσφαίρισης στον σωστό δρόμο είναι ευθύνη του κάθε ατόμου προσωπικά και πρέπει να παλεύουμε όλοι για αυτό και να δρούμε αποφασιστικά σε όποιων προσπαθήσει να την υποβαθμίσει.

IΝVICTUS BELLATOR DEI